AN UNBIASED VIEW OF مضرات رژیم کتوژنیک

An Unbiased View of مضرات رژیم کتوژنیک

An Unbiased View of مضرات رژیم کتوژنیک

Blog Article

اگر به خروج از رژیم کتوژنیک فکر می‌کنید، احتمالاً می‌دانید همچنان باید از منابع غلات و شکر فرآوری شده مانند پیتزا و کلوچه اجتناب کنید؛ اما لزومی ندارد از بسیاری از غذاها اجتناب نمایید.

 سوخت اصلی بدن برای تامین انرژی، کربوهیدرات است (قند یا گلوکز)؛ اما در رژیم کتو که خبری از کربوهیدرات نیست، بدن برای تامین سوخت سراغ چربی‌ها‌ می‌رود.

در واقع مهم‌ترین دلیل تاثیرگذاری این رژیم، این است که کمتر احساس گرسنگی می‌کنید و خوردن غذاهای مضر و میان‌وعده‌های پرکالری را حذف می‌کنید.

در این حالت، کبد شما چربی را به مولکول‌های انرژی کوچکی به نام کتون تبدیل می‌کند که مغز و سایر اندام‌ها می‌توانند از آن به‌عنوان انرژی استفاده کنند.

در این رژیم شما ۷۵ درصد از کالری‌ها را با چربی، ۵ درصد را با کربوهیدرات و ۲۰ درصد را با پروتئین تامین می‌کنید.

در هنگام خروج از کتو ممکن است موارد زیر اتفاق بیفتد که با آگاهی از آنها می‌توانید اثرات‌شان را کنترل کنید.

خروج از کتو ممکن است با افزایش قند خون همراه باشد بنابراین زیر نظر متخصص تغذیه این کار را انجام دهید.

 اگرچه تحقیقات بیشتری لازم است، اما یک مطالعه نشان داد رژیم کتو به بهبود علائم بیماری پارکینسون کمک می‌کند.

نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه، پودر کاری، پودر زنجبیل، دارچین و نعناع

اگر به اطلاعاتی در مورد این رژیم در دوران شیردهی علاقه‌مندید، توصیه می‌کنم مقاله زیر را مطالعه کنید.

در حالی که تحقیقات نشان می دهد که این رژیم به کاهش وزن و لاغری یا کنترل بیماری سرطان و رژیم کتوژنیک کمک می کند، اما بهتر است بدانید که عوارض رژیم کتوژنیک چیست؟ یکی از برجسته ترین مضرات رژیم کتوژنیک مصرف زیاد چربی های اشباع است که این مسئله می تواند به بیماری های قلبی منجر شود.

چند روز پس از اجرای رژیم کتو، بدن وارد فاز کتوزیس و تغییرات اساسی متابولیسمی می‌شود. کتو دارای ویژگی‌هایی است که یادآور رژیم اتکینز و سایر برنامه‌های کم‌کربوهیدرات می‌باشند.

در این نوع رژیم کتو، لازم است روزانه ۱۲۰ گرم پروتئین یا چهار وعده ۱۱۵ گرمی گوشت قرمز، ماهی یا مرغ و حدود ۱۳۰ گرم چربی مصرف کنید.

خروج از کتو

Report this page